Hvala na podršci!

Na današnji Dan zaljubljenih, želimo da se zahvalimo svima vama koji ste nas do sada pratili i podržavali – počevši od naše prve akcije „Izdrži i održi“ davnog aprila 2011. godine. Vašim entuzijazmom i spremnošću da se uputite u temu održivog razvoja inspirišete nas da nastavimo da delimo sa vama zanimljive informacije iz sveta, objavljujemo članke o aktuelnim temama i organizujemo inicijative kojima se možete aktivno uključiti u oblast održivog razvoja.

Sa ponosom vam možemo izjaviti da je ovaj sajt pregledan 20.383 puta od kad smo objavili prvi članak, da nas preko Facebook-a prate 3.775 prijatelja, i da sajt posećuju osobe iz celog sveta (što se može videti na slici).

OdrNav_VisitorsGraphU 2012. godini, najčešće su nas posećivali sugrađani Srbije, dok su na drugom mestu bile kolege iz Bosne i Hercegovine, a nakon njih kolege iz Crne Gore.

Views of Site_25Feb2012

Hvala vam na podršci i srećan Dan zaljubljenih! Nastavite da nas pratite preko ovog sajta i socijalnih mreža, a mi se spremamo da vam najavimo neke nove aktivnosti.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s