“EKO FOKUS”

Dana 19. aprila, u 13h, u okviru projekta “EKO FOKUS”, studentske organizacije AIESEC, planirana je šetnja od Velikog parka , pod nazivom
“EKO ŠETNJA”, koja će se završiti sajmom ekologije na Đačkom trgu.
Manifestacije u okviru projekta “EKO FOKUS”, čine korak napred u podizanju svesti građana o neophodnosti zaštite životne i pokretanju inicijative kod svakoga, kako bismo sačuvali prirodu i zelene boje Kragujevca.
Na sajmu će se na štandovima predstaviti saradnici projekta: “Škola stranih jezika Patuljak”, “Nepušački Edukativni centar” – RP, Unija za organizovanu poljoprivredu “Eko plus”, Planinarsko-ekološki klub “Gora”, JKP “Čistoća” i Gradska turistička organizacija, CEOOR. Takođe, svojim sugrađanima će se obratiti gospodin Srđan Matović, član gradskog veća. Osim toga, odigraće se akcija prikupljanja plastične ambalaže i starog papira za reciklažu.
Prvi deo projekta činile su edukativne i praktične radionice na teme ekologije u školama i obdaništima i realizovane su od ponedeljka, 4. aprila. U osnovnim i srednjim školama predavači su bili saradnici iz nevladinih organizacija, dok su organizatori projekta pokušali da uvedu decu iz obdaništa na vrata ekologije.

Zaštitimo zeleno!

One thought on ““EKO FOKUS”

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s